Beer Tasting Kit

Beer Tasting Kit

Med dagens brede palett av øltyper, smaker og opphav, sier det seg selv at ølentusiaster ønsker å utforske hvordan selve glasset kan bidra til helhetsopplevelsen. Med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapt en serie med glass hvor hvert enkelt er designet for å samhandle med øl som lager, pilsner og IPA. Serien ble lansert i 2014, og vi tilbyr nå alle fire glassene i en spesialforpakning for ølsmaking. En perfekt gave! Beer Taster fra Orrefors rommer 47 cl og har en rund form i klassisk ølsmakingsstil. Ølglasset er perfekt for fyldige øl. Glasset passer også godt til smakfulle øl som belgisk trappistøl, stout og IPA. Designet av Erika Lagerbielke. Beer Lager fra Orrefors rommer 60 cl og er et tulipanformet ølglass som fanger opp aromaer og fremhever smaker. Fyldig pilsner med tydelig maltighet kommer til sin rett i det høye glasset, som også fremhever den friske humlekarakteren. Designet av Erika Lagerbielke.Øl IPA fra Orrefors rommer 47 cl og er et ølglass som passer perfekt til øl brygget med stor mengde humle og malt som gir en tydelig bitterhet, aroma og fylde. Glasset fanger opp aroma og smak, og lar den høye smakskonsentrasjonen i IPA komme frem på beste måte. Designet av Erika Lagerbielke. Beer Pils fra Orrefors rommer 45 cl og er et høyt, rett ølglass som fremhever bitterheten i pilsneren godt. En lett pilsner med mye humlekarakter kommer til sin rett i det høye glasset. Den rette formen egner seg også til ale. Designet av Erika Lagerbielke.


Pris 599,00 kr

AntallTotal pris kr

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Beer Tasting Kit
stk.

   22 51 47 00
   post@activeprofile.noOrrefors

Her tilbys ekte kunsthåndverk produsert i Sverige. Disse tradisjonsrike fabrikkene er nå en del av New Wave, og vi er stolte av å kunne tilby dette til våre kunder.
I hovedsak er alle produktene basert på munnblåst krystall, og all produksjon foregår etter tradisjonsrike metoder.
Vareutvalget består av komplette glass-serier, serviser og elegante pyntegjenstander.
Prismessig finnes produkter på en bred skala, fra rimelige serier til meget kostbare kunstverk.
Alle produkter er et resultat av designutvikling fra anerkjente kunstnere som er tilknyttet fabrikkene, og alle produkter leveres i elegante gaveesker. I esken ligger også en presentasjon av kunstneren bak produktet.
Verd å vite er også at det finnes store muligheter for spesialproduksjon tilpasset ethvert behov, fra spesialutviklede glass-serier til spesialdesignede artikler til alle formål.
Både Kosta Boda og Orrefors er tilgjengelig i detaljhandelen i Norge.


Vis samtlige produkter fra Orrefors
Artikkelnummer 6312020-00
Ledetid 3
Kvinner/Menn Unisex
Vekt 0.89
Land Germany
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo 107 st